Firmast
Firmast
otsi

Ventor OÜ on 2001 aastal loodud ja erakapitalil põhinev ettevõte, mille põhitegevusalaks on ventilatsioonisüsteemide ja kliimaseadmete paigaldus, hooldus. Rohkem kui kahekümne aasta jooksul oleme valmis ehitanud üle 200 erineva suurusega objekti alates eramutest kuni suurte kaubanduskeskusteni välja. Omame ka väikest ventilatsioonidetailide tootmist koos kaasaegsete seadmetega, mis võimaldab meil olla väga operatiivne keerulisemate objektide ehitamisel.

Meie võtmetöötajad omavad pikaajalist töökogemust ventilatsioonisüsteemide valdkonnas ning seetõttu saame pakkuda klientidele laias valikus teenuseid alates projekteerimisest kuni mõõdistatud süsteemi valmimiseni ning selle hooldamiseni ekspluatatsiooniaja jooksul.

 

Kogu meie pika tegutsemisajaloo jooksul ei ole jäänud ükski tellimus realiseerimata ning ühelgi lepingu tähtaega ei ole ületatud! 

 

Ventor OÜ kvaliteedipoliitika

 

KESKENDUME KLIENDILE

Pakume oma klientidele parimaid lahendusi ja alternatiive. Lähtume oma tegevuses klientide vajadustest ja ootustest ning meie eesmärk on klientide parim ja kiireim teenindus.

 

VIGADETA EHITAMINE

Vastutame tehtud töö eest. Kõigis ehitusprotsessides on eesmärgiks seatud vigadeta ehitamine, kõik tööd teostatakse tähtaegselt ja vastavalt ehitusprojektidele.

 

PIDEV ARENG

Ettevõtte juhtkond püstitab kvaliteedipoliitika elluviimiseks eesmärgid ja tagab nende täitmise kaudu juhtimissüsteemi pideva parandamise. Kvaliteedipoliitika täitmiseks arendatakse ja koolitatakse pidevalt kõiki töötajaid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

otsi Ostukorv on hetkel tühi
Ventor OÜ
Üldkontaktid
Sirbi 13, 50113 Tartu
Telefon: +372 5186563
Faks: +372
E-post: ventor@ventor.ee
--------------------------------------
...
Tel: +372 7 348 245
...
E-post: ventor@ventor.ee
  BestIT